Algemeen

Rietdekkersbedrijf Van Drie en Vliek (Kamer van Koophandel 08097124), verleent u hierbij toegang tot www.vandrieenvliek.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Rietdekkersbedrijf Van Drie en Vliek en derden zijn aangeleverd en ontwikkeld. Rietdekkersbedrijf Van Drie en Vliek behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.vandrieenvliek.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

De op www.vandrieenvliek.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Rietdekkersbedrijf Van Drie en Vliek .

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Rietdekkersbedrijf Van Drie en Vliek. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Rietdekkersbedrijf Van Drie en Vliek, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van www.vandrieenvliek.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Kenmerken van ons bedrijf

Vaklieden die het ambacht verstaan, met ruim 20 jaar ervaring in het aanbrengen, repareren en onderhouden van rieten daken.

Wij werken met kwaliteitsriet van eigen bodem, Wiedenriet.

Ons oog voor detail en goed gereedschap zorgen voor een dak dat kwaliteit uitstraalt.

Wij zijn aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers.

Meer informatie

vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk en geheel vrijblijvend contact met u op.
 

cforms contact form by delicious:days