Ook Velux dakramen kunnen in het riet ingedekt worden

Ook in een rieten dak is het mogelijk om een dakraam in te dekken. Wij leveren VELUX dakvensters. Kwalitatief hoogwaardige dakvensters van een leverancier die meer dan 70 jaar actief is in de markt.

Enkele mogelijkheden op een rij:

Hieronder vindt u enkele van de meest geplaatste dakvensters. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden en maten. Afhankelijk van uw wensen en de dakconstructie kunnen wij u informeren over de mogelijkheden.

Van Drie en Vliek - Velux dakramen_Tuimelvenster TuimelvensterVELUX tuimelvensters scharnieren in het midden. Een tuimelvenster is eenvoudig te bedienen dankzij de ergonomische bedieningsgreep.De bedieningsgreep doet daarnaast ook dienst als ventilatieklep, zodat u kunt ventileren, zelfs wanneer het tuimelvenster gesloten is.
Van Drie en Vliek - Velux dakramen_Integra tuimelvenster Elektrisch bedienbare dakramenBij VELUX kunt u ook kiezen voor elektrische bediening. Het dakraam wordt op afstand bediend middels een afstandsbediening en heeft een regensensor die bij de eerste druppels regen het venster automatisch sluit.
Van Drie en Vliek - Velux dakramen_Solar tuimelvenster Elektrisch bedienbare dakramen op zonne-energieBij VELUX kunt u ook kiezen voor elektrische bediening op zonne-energie. Het dakraam wordt op afstand bediend middels een afstandsbediening en heeft een regensensor die bij de eerste druppels regen het venster automatisch sluit.
Van Drie en Vliek - Velux dakramen_Uitzettuimelvenster UitzettuimelvensterEen uitzettuimelvenster biedt de mogelijkheid van een ongehinderd uitzicht. Doordat dit dakraam aan de bovenzijde scharniert en hierdoor naar buiten toe opent, heeft u de mogelijkheid maximaal te profiteren van het uitzicht. Daarnaast kan dit type dakraam ook in het midden 180° scharnieren zodat u, net als bij het tuimelvenster, de buitenruit eenvoudig van binnenuit kunt reinigen.

Kenmerken van ons bedrijf

Vaklieden die het ambacht verstaan, met ruim 20 jaar ervaring in het aanbrengen, repareren en onderhouden van rieten daken.

Wij werken met kwaliteitsriet van eigen bodem, Wiedenriet.

Ons oog voor detail en goed gereedschap zorgen voor een dak dat kwaliteit uitstraalt.

Wij zijn aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers.

Meer informatie

vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk en geheel vrijblijvend contact met u op.
 

cforms contact form by delicious:days